Τζάκποτ στο ξυστό

Το τζάκποτ στο ξυστό είναι το ανώτερο ποσό που μπορεί να κερδίσει ένας παίκτης του ξυστό σε μια συγκεκριμένη έκδοση του στιγμιαίου λαχείου. Το τζάκποτ στο ξυστό είναι ένα σταθερό ποσό και παρόλο που έχει δανειστεί την φράση από τα φρουτάκια δεν έχει καμία σχέση με τα προοδευτικά κέρδη-τζάκποτ στους συνδεδεμένους κουλοχέρηδες. Πάντως τα σταθερά αυτά κέρδη τζάκποτ στο ξυστό δεν είναι αμελητέα καθώς υπάρχουν εκδόσεις ξυστό που δίνουν μεγάλα και σημαντικά κέρδη.

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ακόμη νέες εκδόσεις, ως εκ τούτου δεν υπάρχει τζάκποτ στο ξυστό. Παρόλο που υπάρχουν σε πολλές άλλες ευρωπαικές χώρες.

Τζάκποτ στο ξυστό στο ίντερνετ

Στο ίντερνετ υπάρχουν πολύ μεγάλα τζάκποτ στο ξυστό. Υπάρχουν μερικές αξιόλογες εταιρείες που προσφέρουν κάρτες ξυστό στο ίντερνετ. Οι εταιρείες του ξυστό γνωρίζουν τεράστια ανάπτυξη και έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν πολύ μεγάλα τζάκποτ στο ξυστό που φτάνουν και τα 1000000 ευρώ. Μια από αυτές τις εταιρείες είναι η HOPA η οποία προσφέρει κάρτες ξυστό στο ίντερνετ σχεδιασμένες σε flash που δεν χρειάζονται κατέβασμα. Τα τζάκποτ που προσφέρει η hopa στους παίκτες της είναι από τα μεγαλύτερα στον χώρο του ξυστού λαχείου και όχι μόνο στο ίντερνετ.

Διεκδικήστε το τεράστιο Τζάκποτ στο ξυστό στο Hopa!

ΤΖΑΚΠΟΤ ΣΤΟ ΞΥΣΤΟ

ΑΡΧΙΚΗ - ΞΥΣΤΟ ΛΑΧΕΙΟ - ΞΥΣΤΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΞΥΣΤΟ ΔΩΡΕΑΝ - ΞΥΣΤΟ ΚΑΡΤΕΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ